Hagi, dezamăgit: E multă răutate

Hagi
Hagi

Hagi a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora structurile sale fotbalistice, Academia Hagi şi FC Viitorul, au probleme serioase.

„După ce am ieşit campioni, 99% din ce am văzut, în această vară, a fost să se murdărească acest proiect de succes şi să se ascundă acest succes, prin diferite moduri şi interese. Dar uleiul iese la suprafaţă. Cei mai buni jucători de la primele trei echipe ale României sunt de la noi, dar Academia Hagi asta face. Produce jucători şi-i dă, să joace la un nivel mai bun. Acesta a fost obiectivul din prima zi de când am înfiinţat Academia. Şi vom face acelaşi lucru şi în continuare. (...) Aţi ajuns să spuneţi că desfiinţez... O diversiune mai mare... Faliment... Păi cum să fie faliment, când la licenţă la Federaţie suntem primii sau printre primii? Am încercat să plătim salariile, taxele la stat şi să facem lucrurile bine. În continuare, în următorii cinci ani ai proiectului, baza rămâne Academia, care trebuie să producă jucători foarte buni, competitivi", a spus Hagi.

„Păi dacă la mine e colaps, la celelalte ce e? La echipa mare a României şi la celelalte loturi naţionale ce e? (...) Între Academie şi echipa mare era echipa secundă, la care am renunţat, în urma unor motive foarte întemeiate, clare. N-am făcut nimic extraordinar, ci am vrut să ne reorganizăm, cu o strategie foarte limpede pe viitor", a punctat Hagi.

De asemenea, s-a arătat extrem de dezamăgit privind modul în care a fost tratată FC Viitorul după ce a ieşit campioană. „Înainte, era multă invidie în ţară, aşa a zis Mircea Lucescu. Eu spun că de la invidie s-a trecut la răutate. Sper să mă înşel, dar, din ce văd eu, e multă răutate", a mai spus Hagi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel