Guardiola își cere scuze față de Phil Foden după fiecare meci. Tânărul a marcat în Man City - Dinamo Zagreb 2-0

Tehnicianul spaniol i-a cerut scuze tânărului englez pentru minutele puține oferite.

Phil Foden a jucat doar 10 minute în Premier League în acest sezon. Fotbalistul născut în 2000 a înscris împotriva lui Dinamo Zagreb, stabilind scorul final, 2-0.

După partida de Champions League, Guardiola a zis că i-a cerut scuze personal lui Foden: „El merită să joace. Vreau să-i ofer minute. De fiecare dată când nu îl introduc în teren, mă duc la el și îmi cer scuze".

„Însă, acolo sunt Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, David Silva, Gundogan, îmi pare rău. Știu că cel mai bun mod de a crește presupune minute de joc, dar este atât de tânăr".

„Nu știu câți jucători de vârsta lui (n.r. 19 ani) au jucat mai multe minute în trecutul apropiat, minutele pe care le-a jucat sezonul trecut la noi, dar va fi un jucător incredibil pentru noi în viitor. Avem mare încredere în el. Dar aceasta este situația".

Guardiola l-a lăudat pe Raheem Sterling, spunând că o să devină și mai bun decât este deja, după golul și pasa de gol din meciul de aseară. Englezul a fost implicat în 19 goluri din ultimele 16 partide de Champions League jucate pe Etihad Stadium.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel