Guardiola, după ce a aflat că Lahoz arbitrează finala UCL. „Nu putea să-mi pese mai puțin”

Managerul Pep Guardiola a făcut declarații tipice lui înainte de finala UEFA Champions League.

Conform BBC Sport, antrenorul catalan al lui Manchester City a anunțat că „nu putea să-i pese mai puțin” că Mateu Lahoz va arbitra finala competiției de sâmbătă, în ciuda istoricului contondent pe care îl are cu oficialul. În sferturile de finală din 2018, când Manchester City a pierdut în fața lui Liverpool, Lahoz i-a arătat cartonașul roșu lui Guardiola.

Însă, într-o conferință de presă de acum, Guardiola a spus că nu s-a gândit „o secundă” la faptul că Lahoz este oficialul partidei de pe Estádio do Dragão din Porto. „Nu putea să-mi pese mai puțin. Sunt încrezător în echipa mea”, a transmis antrenorul spaniol. „Nu puteți să vă imaginați cât de încrezător sunt în ceea ce eu și cu echipa mea trebuie să facem”.

Istoricul lui Guardiola cu arbitrul spaniol

Golul anulat marcat de Leroy Sane în 2018, împotriva lui Liverpool FC, a stat la baza unei confruntări pe Etihad Stadium. La acele vremuri, Guardiola a fost trimis de Lahoz în tribune, iar cu un an în urmă, același arbitru s-a supărat pe managerul lui City în meciul cu Monaco când Sergio Aguero a primit galben pentru simulare.

„Este un arbitru căruia îi place să fie diferit, este special. Când toată lumea vede lucruri, el va vedea opusul. Este prea mult să mă elimini atunci când n-am zis vreun cuvânt greșit”, a transmis Guardiola la acele vremuri.

Mai multe detalii despre finala din 29 mai

City se confruntă cu Chelsea, în Porto, sâmbătă. În ultimele 6 săptămâni, cetățenii au pierdut ambele meciuri jucate cu formația lui Thomas Tuchel, incluzând semifinala FA Cup, însă Guardiola nu ia în serios trecutul. „Este o competiție diferită, e un alt meci”, a transmis catalanul.

Guardiola va avea opțiunea de a-l juca pe Ilkay Gundogan în finala UEFA Champions League de sâmbătă de la ora 22:00, după ce mijlocașul german s-a declarat apt și „bine”. Acesta se accidentase înainte e ultimul meci al sezonului de Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel