Urmărește emisiunea live


Guardiola, despre o revenire la Barcelona: Acesta este cel mai important lucru!

Pep Guardiola, antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, exclude o revenire la conducerea tehnică a lui FC Barcelona, formaţie alături de care a înregistrat cele mai mari succese din cariera sa de tehnician, după expirarea contractului său cu gruparea din Premier League, la finalul acestui sezon, informează Reuters.

"Cariera mea ca antrenor al Barcei s-a încheiat. Acolo sunt oameni incredibili care pot ocupa acest post", a declarat Guardiola la finalul meciului pe care Manchester City l-a disputat în deplasare cu Sheffield United (scor 1-0), sâmbătă, în campionatul Angliei.

"Ronald Koeman este un antrenor excelent. Aşa că s-a încheiat pentru mine. Voi reveni acolo să urmăresc un meci, însă s-a terminat. Sunt fericit aici (la Manchester City) şi vreau ca totul să meargă bine, acesta este cel mai important lucru. Acum vor fi alegeri la Barcelona şi sper că vor alege persoana potrivită şi consiliul de conducere, pentru a menţine acest club extraordinar acolo unde se află, la cel mai înalt nivel", a conchis Guardiola.

Tehnicianul spaniol a pregătit-o între 2008 şi 2012 pe FC Barcelona, alături de care a cucerit în total 14 trofee, între care trei titluri de campion al Spaniei şi două Ligi ale Campionilor.

De la numirea fostului selecţioner olandez Ronald Koeman în postul de antrenor, Barca a obţinut doar două victorii în cinci meciuri disputate de la debutul acestui sezon, înclinându-se în etapa trecută pe teren propriu, în faţa "eternei rivale" Real Madrid (1-3), notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel