Granit Xhaka trebuie să le ceară scuze fanilor lui Arsenal, spune antrenorul Unai Emery

Granit Xhaka, căpitanul lui Arsenal, trebuie să le ceară scuze fanilor echipei londoneze, după ce a avut o dispută cu aceştia la meciul de acasă cu Crystal Palace, a declarat antrenorul "tunarilor", Unai Emery, citat de BBC.

Înlocuit în minutul 61 al meciului de sâmbătă, Xhaka a fost fluierat de fani când părăsea terenul. Mijlocaşul elveţian s-a enervat şi i-a insultat pe suporteri. Nervozitatea acestora s-a datorat şi evoluţiei scorului. Arsenal a condus cu 2-0 în minutul 9, însă a fost egalată în minutul 52, iar meciul avea să se încheie 2-2.

"Da", a răspuns Emery când a fost întrebat dacă jucătorul trebuie să-şi ceară scuze. "Facem greşeli, trebuie să ne cerem scuze şi noi i-am sugerat să procedeze astfel. Într-adevăr, ştie că a greşit şi simte adânc asta înăuntrul lui", a spus tehnicianul.

Nu este prima oară când Xhaka a fost huiduit de propriii fani în acest sezon. Emery i-a luat public apărarea jucătorului său după meciul de luna trecută cu Aston Villa.

Relaţia tensionată cu fanii nu l-a împiedicat pe Emery să-i încredinţeze lui Xhaka banderola de "căpitan", după ce Laurent Koscielny s-a despărţit de "tunari" în timpul verii.

Totuşi, Emery a refuzat să confirme dacă Xhaka va rămâne căpitanul echipei după incidentul de sâmbătă.

"În acest moment nu vorbesc şi nu vreau să mă gândesc la asta. Nu e uşor pentru el şi pentru echipă. Am vorbit ieri cu el, şi duminică noapte, şi în această dimineaţă. S-a antrenat normal cu grupul, dar este devastat şi trist din cauza acestei situaţii", a spus spaniolul. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel