Fotbal: Spaniolul David Silva (Manchester City) a devenit incert pentru derby-ul cu Liverpool

Jucătorul spaniol David Silva, care a suferit o accidentare în meciul de sâmbătă cu Southampton (2-1) din Premier League, a devenit incert pentru derby-ul pe care campioana Angliei la fotbal, Manchester City, îl va juca duminica viitoare cu FC Liverpool, relatează Reuetrs.

Silva a fost titular în toate cele 11 meciuri disputate de City în campionat, dar în meciul cu sfinţii, David Silva a fost înlocuit înainte de pauză de atacantul brazilian Gabriel Jesus. După meci, antrenorul Pep Guardiola a explicat că spaniolul are o leziune musculară şi va avea nevoie de cel puţin 10-12 zile pentru recuperare.

Manchester City este la şase puncte de liderul Liverpool, înaintea meciului direct programat pe 10 noiembrie pe Anfield. Pe 6 noiembrie, City o va înfrunta în deplasare pe Atalanta Bergamo, în Liga Campionilor. Guardiola a apreciat că este prea devreme ca derby-ul de duminică să fie decisiv în lupta pentru titlu: Acum vom merge în Italia şi după ce revenim vom merge pe Anfield. Vom vedea. Multe lucruri se pot întâmpla şi mai sunt multe meciuri de jucat, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel