Fotbal: Olympique Lyon dezminte că a ajuns la un acord cu Real Madrid

Clubul francez de fotbal Olympique Lyon a dezminţit informaţiile conform cărora ar fi ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul fundaşului stânga Ferland Mendy la echipa din capitala Spaniei, informează EFE.

'Olympique Lyon dezminte încheierea unui acord cu Real Madrid pentru un eventual transfer al fundaşului său internaţional Ferland Mendy, contrar informaţiilor furnizate de unele medii de comunicare', a precizat gruparea din Hexagon într-un scurt comunicat. Marţi cotidianul sportiv spaniol AS anunţa că cele două cluburi s-au înţeles în privinţa transferului lui Mendy la Real Madrid, pentru 55 milioane euro, internaţionalul francez urmând să-şi pună semnătura pe un contract valabil până în 2025.

Conform ediţiei digitale a ziarului sportiv francez L'Equipe Mendy 'va efectua miercuri vizita medicală la Clairefontaine, cu un medic de la Real Madrid, club cu care urmează să semneze pentru 50 milioane euro'. Ferland Mendy este legat prin contract până în iunie 2023 de Olympique Lyon, club la care a sosit în vara anului 2017, de la Le Havre. El este considerat 'o prioritate' de antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, conform L'Equipe, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel