Fotbal: Mbappe visează să joace la Real Madrid, afirmă Zidane

Zinedine Zidane, antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, a afirmat marţi că ''visul' noul star al fotbalului francez, Kylian Mbappe, atacantul lui Paris Saint-Germain, este să joace la clubul din capitala Spaniei. 

'El este cel care va decide în privinţa viitorului său. Pentru mine, Mbappe este jucătorul lui PSG şi vom vedea ce va fi în viitor. El a spus întotdeauna că visul său este să joace la Real Madrid', a declarat Zidane în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o înaintea meciului de pe teren propriu cu Galatasaray, din Liga Campionilor, programat miercuri seara.

Kylian Mbappe este legat prin contract de Paris Saint-Germain până în 2022, iar oficialii clubului din capitala Franţei i-au pregătit deja un nou contract, cu un salariu egal cu cel încasat de brazilianul Neymar, cuprins între 30 şi 37 milioane euro, conform cotidianului Le Parisien. Conducătorii lui Real Madrid pregătesc, însă, o ofertă de 300 milioane euro pentru a-şi asigura serviciile lui Mbappe, în cazul în care campionul mondial va dori să se despartă de PSG în vara anului viitor, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel