Urmărește emisiunea live


Fotbal: FC Barcelona şi Real Madrid trebuie să se pună de acord în privinţa datei la care vor disputa El Clasico

Comisia pentru competiţii a Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF) va solicita din nou opinia cluburilor FC Barcelona şi Real Madrid în privinţa datei la care ar urma să aibă loc El Clasico, după ce marele derby din Primera Division, programat pe 26 octombrie, a fost amânat din cauza situaţiei tensionate din Catalonia.

Potrivit RFEF, cele două mari rivale din fotbalul spaniol au la dispoziţie până marţi seara, la ora 20:00, pentru a răspunde, iar apoi comisia pentru competiţii a federaţiei urmează să se reunească pentru a analiza răspunsurile lor.

Organismul prezidat de Luis Rubiales a indicat, totodată, că membrii comisiei au analizat luni propunerile celor două cluburi, care au convenit să menţioneze ziua de 18 decembrie drept dată pentru disputarea meciului amânat.

De asemenea, comisia a analizat şi obiecţiile formulate de Liga spaniole în cursul ultimelor zile şi a solicitat un raport din partea departamentului pentru competiţii din RFEF în această privinţă.

Data de disputare a derby-ului Barca - Real a devenit o necunoscută începând de săptămâna trecută, după protestele care au avut loc pe străzile din Barcelona şi în diverse oraşe din Catalonia, după anunţarea sentinţelor în cazul liderilor mişcării pentru independenţa catalană.

Conform presei spaniole, data preferată atât de Barca cât şi de Real pentru disputarea întâlnirii de pe Camp Nou este miercuri 18 decembrie, însă Liga spaniolă de fotbal se opune şi ar dori ca derby-ul să aibă loc pe 4 decembrie.

Liga a propus, totodată, inversarea ordinii de disputare a meciurilor tur-retur dintre Barca şi Real, dar s-a lovit de refuzul celor două cluburi.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel