Fotbal: Răzvan Burleanu, în grupul UEFA dedicat strategiei comerciale pentru competiţiile echipelor naţionale

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost numit de UEFA în grupul de lucru dedicat strategiei comerciale pentru competiţiile la nivel de echipe naţionale, potrivit site-ului FRF.

Forul continental a decis monitorizarea dezvoltării şi implementării strategiei comerciale şi de marketing pentru competiţiile în care sunt implicate primele reprezentative europene printr-un grup de lucru din care mai fac parte Florence Hardouin (Franţa), Mark Bullingham (Anglia), Denni Strich (Germania), Jean-Paul Decossaux (Olanda), Peter Bossaert (Belgia), Kadir Kardaş (Turcia) şi Kaspars Gorkss (Letonia).

În contextul în care se apropie un nou ciclu de vânzare a drepturilor comerciale pentru competiţiile la nivel de echipe naţionale, 2022-2028, UEFA a constituit acest grup de lucru dedicat strategiei pentru Campionatele Europene, preliminariile Campionatelor Europene şi ale Cupei Mondiale pe zona europeană şi Liga Naţiunilor. Obiectivul este crearea unui program comercial prin contribuţia federaţiilor naţionale, astfel încât să se asigure optimizarea rezultatului pentru toate părţile implicate în acest amplu proces comercial şi de marketing.

Prima întâlnire a grupului de lucru va avea loc la finalul lunii august, în Monaco, cu prilejul tragerii la sorţi pentru competiţiile continentale de club. În iunie, Răzvan Burleanu a fost numit în grupul de lucru care va analiza şi propune modificări pentru competiţiile continentale ce se vor desfăşura după 2024. La începutul lunii trecute, Burleanu fusese votat preşedinte al Comisiei Media a UEFA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel