Festivalul grătarului în Parcul Național. Bunătăți care îți lasă gura apa

Ospăț mare la grătare weekend-ul acesta în Parcul Național din Capitală!

Începând de mâine, joi 17 Mai, de Ziua Înălțării Domnului, și până duminică 20 Mai, în Parcul Național, bucureștenii vor fi răsfățați cu un adevărat regal culinar, iar vedeta evenimentului va fi grătarul, cea mai veche modalitate de preparare a cărnii din istoria omenirii! 
  
"De la coaste de porc și carne de vită, pește, fripturi, mușchiuleți de porc, frigărui din toate tipurile de carne și legume, cârnați tradiționali românești, bulz din brânză proaspătă, pastramă - toate vor sfârâi pe grătare! De asemenea, mai avem cârnați de Pleșcoi, mici, costițe, ciolane și multe alte cărnuri aromate, stropite din belșug cu hectolitri de bere și vinuri alese, până la kebab turcesc, burgeri și alte preparate gătite pe grill, menite să bucure toate gusturile, toate vă așteaptă în Parcul Național.
 
Rețeta perfectă pentru un weekend reușit
  
Concursuri de gătit, demonstrații de preparare a produselor pe grătar făcute de bucătari renumiți, expoziție cu vânzare de preparate unice la grătar, vreme frumoasă, iarbă verde, zonă de distracție pentru cei mici, muzică autentică românească, aceasta este rețeta perfectă pentru un weekend reușit!
  
Și pentru că festinul să fie complet, nu vor lipsi sărmăluțele, preparatele la ceaun, varza a la Cluj, gulașul, fasolea cu cârnați, tocănițe, pastrame la ceaun, preparate gătite cu suflet, după rețete vechi, tradiționale și aromate cu fel și fel de mirodenii", au transmis organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel