FC Barcelona RENAȘTE fără Messi. Koeman are planul care va aduce trofee

Foto: Instagram
Foto: Instagram

FC Barcelona renaște în sezonul 2021-2022, după plecarea șocantă a lui Lionel Messi.

Sezonul care tocmai a început este unul complet atipic pentru FC Barcelona, poate cel mai ciudat din ultimele decenii. Plecarea lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain forțează formația de pe Camp Nou să se reinventeze și să caute noi modalități să fie competitivă.

Ronald Koeman va fi dirijorul noii Barcelone

Conform Marca, misiunea de a reuși fără Messi este primordială pentru catalani, fiindcă Barcelona este Barcelona tocmai pentru că se luptă pentru trofee în fiecare sezon. În această complicată ecuație, cel mai important factor este Ronald Koeman, care va conduce proiectul de tranziție. Veștile bune sunt că olandezul este omul perfect care să conducă echipa către succes, fiind complet dedicat clubului.

Koeman are o idee foarte clară despre ceea ce vrea să vadă de la echipa sa și despre cum va ajunge acolo, așa cum s-a văzut în prima repriză a partidei cu Real Sociedad, câștigată cu 4-2 de catalani, pe care o descrie drept cea mai bună de mulți ani încoace. Cunoscându-i stilul olandezului, putem să ne imaginăm ce să așteptăm exact e la stilul său de joc.

Presingul nu se negociază

Presingul sus în terenul adversarilor este noua filozofie a Barcelonei. Așa s-au prezentat jucătorii în meciul cu Sociedad și fanii și-au adus aminte de echipa lui Pep Guardiola. Până și antrenorul advers, Imanol Alguacil, a fost surprins de cât de mult efort au depus unii catalani, iar acesta ar putea să fie noul standard la Barcelona.

Toată lumea marchează

Koeman și-a provocat jucătorii să nu-i ducă dorul lui Lionel Messi care marca peste 30 de goluri sezon de sezon. Planul este ca toți să urce în teren. Atacanții și-i vrea mai incisivi, dar și mijlocașii și chiar fundașii sunt rugați să ia inițiativa și să marcheze.

Încredere în tineri

Koeman și-a arătat încrederea în jucătorii tineri încă de sezonul trecut, când și-a pus bazele în Pedri, Araujo sau chiar Ansu Fati până la accidentare. Acesta nu va ezita ca în sezonul 2021-2022 să îi arunce în teren pe Yusuf Demir, Gavi sau Nico Gonzalez, tineri fotbaliști promițători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel