Familiile lui Di Maria şi Marquinhos, sechestrate de hoţi în Franţa. Fotbalistul argentinian, scos urgent de pe teren

Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash

Angel Di Maria şi Marquinhos, jucători la PSG, au avut parte de un adevărat şoc duminică, în timpul meciului cu FC Nantes. Familiile lor au fost sechestrate de hoţi, iar fotbaliştii au aflat de situaţie chiar pe teren. 

Situaţia în cazul familiei lui Di Maria pare să fi fost de-a dreptul gravă dacă ţinem cont că Mauricio Pochettino a decis să-l înlocuiască în minutul 62, după ce Leonardo, preşedintele clubului, a coborât în mai multe rânduri din lojă pentru a discuta cu antrenorul.

După schimbare, Pochettino l-a însoţit pe jucător spre vestiare, în timp ce îi explica la ureche ce s-a întâmplat. Reacţiile parizienilor lasă de înţeles că lucrurile au fost grave, dar deocamdată nu se ştie decât că în timpul spargerii soţia şi copiii erau acasă, scrie Digisport

Prin aceeaşi situaţie a trecut şi Marquinhos, diferenţa fiind că fundaşul celor de la PSG a aflat abia la finalul partidei de incident. 

„Familia era în casă, dar nimeni nu a avut de suferit și toată lumea e bine. A fost o sperietură. Autoritățile franceze se ocupă deja de caz”, a scris Marquinos pe Instagram.

„Este dezamăgirea pierderii celor trei puncte, dar echipa era îngrijorată de lucrurile despre care aţi aflat. Nu este o scuză, dar s-a văzut o scădere neaşteptată a energiei. Da, am vorbit cu jucătorii despre alte lucruri decât cele fotbalistice. Există situaţii care nu au legătură cu fotbalul de care trebuie să ţineţi cont”, a spus antrenorul Mauricio Pochettino după meci, citat de rmcsport.bfmtv.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel