EXCLUSIV  FAKE NEWS. Cezar Ionașcu: Suntem bărbați, noi nu avem probleme-VIDEO

Cezar Ionașcu, consilier de imagine, a discutat despre fake news în cadrul unui interviu acordat DC News

De profesie avocat, Cezar Ionașcu a renunțat la cariera de jurist pentru a deveni consultant vestimentar. A decis să își urmeze adevărata pasiune, transformându-se într-un expert în moda masculină.

În cadrul interviului acordat DC News, Cezar Ionașcu a explicat că există fake news (n.r. știri false) și în domeniul în care el activează.

„Sigur, absolut. Există fake news și în domeniul meu. Ce mă salvează? Suntem bărbați, noi nu avem probleme, noi avem soluții, ca să înțelegem. Un bărbat n-are probleme, dacă a fost înfrânt, e doar o lecție. Spunea un mare luptător care îmi place mie: nu, n-am luat bătaie, nu, doar am luat o lecție.

Salvarea vine tot din rădăcini. În bibliotecile în care am locuit în adolescență, până spre maturitate, existau fișete. Ce nu are online-ul? Nu are ordine. Totul pare ordonat, dar totul e dezlânat voit. Că ai foarte puțină informație sau că ai prea multă, pici în acea stare", a spus Cezar Ionașcu.

Cauți rădăcina informației

Întrebat cum filtrezi informația, acesta a oferit următorul răspuns: „Cauți rădăcina informației, cum zice americanul: Chain of title. Sau cum zice corporația: Cine-i deținătorul? Cine-i băiatul cu trabucul de pe iahtul roz? Acolo te duci, îl cauți. Nu citești nimic, îl cauți, îl cauți, îl cauți, și ajungi la rădăcină. Rădăcina e de citit. (...) Mă interesează rădăcina informației, nu citesc informație fără rădăcină, nici măcar nu o lecturez, mă duc în rădăcină. Ține de logică. (...) Vreau să fiu just, dacă acord timp căutării, vreau să aflu informația pentru mine. Cum o aflu? Din această rădăcină", a declarat Cezar Ionașcu. „Și acest laptop funcționează în baza unei rădăcini, acolo mă duc să văd unde e eroarea, nu în desktop", a adăugat acesta.

[citeste si] 

De-a lungul timpului, Cezar Ionașcu a consiliat în materie de modă nume importante din România, printre care Ilie Năstase și Ciprian Marica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel