Epilarea definitivă a bugetului CASS, după ”rețeta” noului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă. Cum a fost posibil să câștige doar 1.200 lei pe lună

imagine cu rol ilustrativ pixabay
imagine cu rol ilustrativ pixabay

Cum poate fi ”epilat definitiv” bugetul CASS aflăm chiar de la noul ministru al Sănătății. 

UPDATE: În urma unor observații ale cititorilor, pentru buna informare, facem următoarele clarificări, care nu anulează, ci întăresc cele mai jos semnalate: La nivelul anul 2020, căci despre acesta vorbim, contribuția de sănătate este plătită doar dacă venitul din dividende, fie singur dacă persoana nu are alte venituri, fie cumulat cu salariul, depășește 12 salarii minime BRUTE pe economie, adică 12 x 2230 (salariul minim brut din 2020), de unde rezultă o valoare de 26.760 de lei. Dacă veniturile din dividende plus salariu depășesc această sumă, CASS NU se plătește la venitul integral obținut, ci la plafonul de 26.760, respectiv 10% x 26.760 de lei, de unde rezultă o sumă fixă de 2676 de lei. (sursa)

----- 

Rețeta e simplă: Își face salariul 1.000 de lei, ca femeie de serviciu, la care plătește CASS, și ia banii pe dividende, pentru care nu plătește nimic. În felul ăsta, a ”epilat” definitiv bugetul CASS.

Dacă toți am putea urma tocmai rețeta, Sănătatea de stat se poate închide și lumea se poate duce doar la ea la cabinet sau la Andreea Moldovan, la spitalul privat. 

Ioana Mihăilă a câştigat 14.400 de lei anul trecut ca endocrinolog la Dermalite SRL, adică un salariu lunar de 1200 de lei/lună, asta deși, conform CV-ului, este administrator, este manager organizațional și medical. Secretul stă în dividende, despre care am aflat, din declarația de avere, că se ridică la 137.000 de lei. 

Ioana Mihăilă, de la proceduri de epilare definitivă, la conducerea Ministerului Sănătății, în plină pandemie de COVID. Detalii din CV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel