EXCLUSIV  Efectele pandemiei COVID-19 asupra bolnavilor de cancer. Prof. dr. Gabriel Dimofte, la Academia de Sănătate

Prof dr Gabriel Dimofte
Prof dr Gabriel Dimofte

La ediția de luni, 16 august 2021, la Academia de Sănătate vom putea revedea interviul acordat profesorului Irinel Popescu, realizatorul emisiunii, de către prof dr Gabriel Dimofte, reputat oncolog pe tema efectelor pe care pandemia COVID-19 le-a avut asupra pacienților cu cancer. 

Prof dr Gabriel Dimofte, de la UMF „Grigore T. Popa” din Iași, este directorul medical al Institutului Regional de Oncologie Iași. 

„Domnul profesor este director medical la unul dintre cele trei institute oncologice din România. Subiectul discuției fără îndoială va fi oncologia, cancerul de diverse tipuri și felul în care ne confruntăm cu această boală în momentul de față, plecând de la o anumită premisă”, a explicat prof dr Irinel Popescu. 

Premisa de la care pornește discuția este aceea că de la începutul pandemiei s-a ridicat problema accesului pacienților cu boli cronice la serviciile de sănătate, acces îngreunat cumplit din cauza restricțiilor pandemice. Realizatorul Academiei de Sănătate și invitatul său vor încerca să explice cum stau lucrurile acum, în plin val al treilea al pandemiei COVID-19. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi retransmisă luni, 16 august, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel