Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Al Hilal, calificată în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Echipa saudită Al Hilal Riad, antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei la fotbal, deşi a fost învinsă pe teren propriu cu 1-0 de rivala Al Ahli Jeddah, în manşa secundă a optimilor.

Al Hilal, care a jucat două finale ale competiţiei în ultimele cinci sezoane, câştigase prima manşă cu scorul de 4-2. Al Hilal va juca în sferturi contra alte formaţii saudite, Al Ittihad Jeddah, fostă dublă campioană a Asiei. În lotul acesteia se află atacantul sârb Aleksandar Prijovic, fost elev al lui Lucescu jr la PAOK Salonic. În sferturi s-a calificat şi formaţia qatariană Al Sadd, antrenată de Xavi Hernandez, după 3-1 (1-1 în prima manşă) cu altă echipă din Qatar, Al Duhail.

Campioana din 2011 va întâlni în sferturi formaţia saudită Al Nassr, victorioasă în faţa echipei Al Wahda (EAU), după 1-1 şi 3-2. Al Ittihad a trecut cu 4-3 de iranienii de la Zob Ahan (2-1 în primul joc). Sferturile de finală din estul continentului vor fi Shanghai SIPG (China) - Urawa Red Diamonds (Japonia) şi Guangzhou Evergrande (China) - Kashima Antlers (Japonia), campioana en titre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel