Dureri de cap, LISTĂ. Ce ascund unele dureri

Există mai multe tipuri de dureri de cap.

Deși creierul nu poate simți durerea, experții consideră că de vină sunt țesuturile înconjurătoare, substanțele chimice din creier, vasele de sânge și nervii. Există mai multe tipuri de dureri de cap.

Iată câteva dintre acestea:

Dureri de cap cauzate de medicamente

Atunci când faci exces de consum de medicamente, te poate durea capul. Doar un medic te poate ajuta să scapi de aceste dureri de cap cauzate de excesul de medicamente.

Dureri de cap din cauza dinților

Afecțiunile dentare pot da dureri de cap. Medicul dentist te poate ajuta să pui un diagnostic corect și să tratezi durerile de cap.

Dureri de cap scurte și intense

Durează între 15 minute și 3 ore, dar intensitatea lor este una foarte mare. Recidivează, apar mai des la bărbați și pot fi declanșate de alcool, altitudini mari și anumite alimente.

Dureri de cap cauzate de cofeină

Cafeaua poate fi și dușmanul tău. Dacă bei de obicei cafea și sari peste o zi, s-ar putea să ajungi să ai o durere de cap. Poți să bei cafea și să alimentezi dependența sau să renunți.

Dureri de cap din cauza înghețatei

Apar atunci când te bucuri de o înghețată, iar persoanele cu migrene pot fi predispuse la acestea. Ia o pauză de la înghețată până când dispare durerea.

[citeste si]

Dureri de cap cauzate de urgențe

Pot veni însoțite de febră, amețeli, modificarea vederii sau vorbirii, rigiditatea gâtului, pierderea senzațiilor sau slăbiciune musculară pe o parte a corpului, notează eva.ro. Sună la urgențe dacă ai aceste simptome.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel