„Dragoste și ură”. Keremcem revine la TV

Keremcem, îndrăgitul actor turc, revine în casele românilor în „Dragoste și ură”.

Keremcem, îndrăgitul actor și cântăreț turc, revine în casele telespectatorilor români, prin intermediul micilor ecrane astăzi, odată cu debutul sau în îndrăgită producție "Dragoste și ură", difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

De astăzi, românii îl vor putea urmări pe Keremcem în rolul lui Yaman, fiul nelegitim al lui Fazil Gorecki, dar și iubitul lui Yuksel, controversată femeie de afaceri. Personaj surprinzător, Yaman aduce un suflu puternic serialului iar evoluția acestuia va însufleți și condimenta acțiunile personajelor din serial.

Odată cu apariția inoportună a lui Yaman în viețile lor, membrii familiei Gorecki vor simți nevoia să intervină, mai ales că în joc este întreagă avere a familiei.

Și pentru Mavi, personaj central feminin al acestui serial, lucrurile vom capătă o altă turnură.

Keremcem, în vârstă de 40 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști din Turcia. S-a născut la dată de 28 decembrie 1977 în Muğla (Turcia) și este actor, cântăreț de muzică pop, compozitor și regizor muzical, iar numeroasele producții în care a jucat vorbesc despre autenticul sau talent actoricesc. Keremcem a cucerit publicul român încă de la primele apariții, din serialul "Bahar: Viață furată", producție difuzată la Kanal D, în care actorul a interpretat rolul lui Ates.

Vezi și: LUNĂ PLINĂ în Rac. Semnificații astrologice

Vezi și: Astrologul Burculeț, previziuni pentru decembrie. Ce trebuie să știe toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel