Astrologul Burculeț, previziuni pentru decembrie. Ce trebuie să știe toate zodiile

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Ioan Burculeț, astrolog, a făcut o serie de previziuni valabile de miercuri până duminică.

Miercuri, 12 Decembrie - crizele la nivel de proprie identitate, faptul că nu ne regăsim sau că nu suntem pe drumul cel bun ar putea să ne caracterizeze dacă ne lăsăm pradă discuțiilor și părerilor din jurul nostru! La serviciu pentru fiecare va fi o dinamică mai complexă în care trebuie să renunțăm la tot ce se traduce prin agresivitate verbală. Orice proiect eșuat poate aduce penalități din partea superiorilor sau pur și simplu ne descărcăm în fața subalternilor stările emoționale care ne pot prejudicia imaginea. Dacă renunțăm la dorința de a ne domină partenreul în relația de cuplu, atunci vom avea cu certitudine o seară mult mai liniștită în care va domină înțelegerea și bună dispoziție. Mai mult elementul cheie al zilei va fi diplomația! În raporturile și relațiile cu ceilalți membri ai familiei va trebui să fim mai apropiați pentru a nu primi reproșuri. Și chiar dacă situația nu este întotdeauna roz va trebui să învățăm pe tot parcursul zilei de Miercuri să lăsăm de la noi. Financiar va trebui să renunțăm la investițiile riscante pentru că putem avea de suferit și putem pierde ceea ce tocmai am agonisit.

Jupiter guvernează ziua de Joi, 13 Decembrie, ceea ce înseamnă că nu vom avea parte de ghinioane pentru superstițioși. O zi normală în care putem beneficia de corelarea corectă în raporturile și relațiile profesionale. Începe tranzitul planetei Mercur în constelația Săgetător, ceea ce înseamnă că și mersul direct va contribui la avantajele exprimării, solutionarilor pe toate planurile ale acțiunilor noastre. Nu va trebui să ne fie teamă să încercăm ceva nou, pentru că succesul va veni dacă ne implicăm acolo unde considerăm că nu va funcționa ceea ce ne-am propus. Financiar investițiile pot fi benefice și dincolo de toate apanajele, nemulțumirile și discuțiile în cotradictoriu, aspectele vor începe să prindă contur și să se focuseze în direcția dorită. Spre orele serii va trebui să ne focusam mai bine pe activitățile din interiorul căminului dacă avem ceva de realizat. Un climat de indecizie va fi resimțit sau putem efectiv fiecare dintre noi să uităm ce avem de făcut; apatia dăunează, astfel încât direcționarea către constructivitate poateaduce succesul!

Vineri, 14 Decembrie, o zi aproape perfectă din toate punctele de vedere. În orice direcție vom insistă suntem cei mai câștigați. Latura profesională va fi în armonie cu dorințele noastre de realizare și vom primi aprecieri de la serviciu. Faptul că putem demara parteneriate, contracte noi, indică că avem deja argumentele pe care le putem folosi în raporturile și latura profesională, dincolo de sectorul profesional în care activăm fiecare. Financiar va fi o zi a câștigurilor și ne putem folosi intuiția pentru tot ceea ce avem de operat că activitate de pe urmă căreia să vină beneficiile.trebui doar să avem în vedere contactele și raporturile cu asociații incontextul în care acestea există! O zi excelență și pentru a ne arată sentimentele față de partenerul nostru pentru că nuanțele creativității, emoțiile sunt constructive și ne aduc acea stare de echilibru, dinamică, entuziasm și iubire. Cei mai avantajați vor fi cuplurile care sunt la începutul unei relații. Starea de sănătate, emoțională și fizică se îmbină într-o armonie care induce de la sine autodeterminarea.

Sâmbătă, 15 Decembrie, ne va caracteriza logoreea și unele cuvinte sau fraze pot deranja în jurul nostru către orele prânzului când va trebui să fim atenți la tot ceea ce discutăm. Fie că suntem la serviciu sau mergem în vizită la cineva. Ieșim în societate sau avem simpozioane, trebuie să gândim de două ori înainte de a ne exprimă ideile sau viziunile față de alte persoane. Către seară putem să ne regăsim în cămin, acolo unde armonia deja există și ne putem exprimă liberi fără nici o problema pentru la vorbele vor fi tolerate în contextul în care exagerăm. O zi de weekend în care putem demara lucruri noi și ne putem mândri cu realizările noastre de pe întreg parcursul săptămânii pe care ne apropiem să o încheiem. Și totuși pentru acei dintre noi care ne dorim distracția, indiferent de locația aleasă sau prezența anturajului din jurul nostru, vor trebui evitate locurile problematice sau cu o încărcătură emoțională (energie) negativă. Vizita cuiva din a două parte a zilei nu ne va lua prin suprindere și chiar dacă am avea altceva în program, nu trebuie să apărem indignați că cineva ne poate strică planurile serii.

În ultima zi din săptămâna, duminică, 16 Decembrie, trebuie să ne conservăm mult mai bine energia, potențialul emoțional și latura fizică. Unele accidentări ușoare și incidente mai puțîn plăcute ar putea să ne pună pe gânduri. Prezența Lunii în constelația Berbec va predispune la agitație și dinamică pe care dacă nu o focusam într-o direcție ne va aduce epuizarea. Încăpățânarea va trebui lăsată deoparte pentru că nu este nici timpul nici locul să ne manifestăm necivilizat. O zi în care putem cocheta cu lectura, ceiaul de la ora cinci în compania vecinilor sau a unor persoane deosebite sau putem să ne manifestăm dorința de a ieși la socializare. Importantă este mișcarea și fie că petrecem timpul în aer liber sau că ne focusam pe activități care au loc în interior, va trebui cultivată starea de liniște. O zi în care avem de învățat și putem face acest lucru în compania persoanelor deosebite pe care universul le va aduce în fața noastră sau noi vom avea intenția de a ne îndrepta atenția către aceștia”, a precizat Ioan Burculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel