Dragnea, momente grele. Drăghici: Vreau să vedeți ceea ce vedem noi!

Mircea Drăghici și Liviu Dragnea
Mircea Drăghici și Liviu Dragnea

Mircea Drăghici, deputat PSD, a scris o analiză politică despre putere și determinare.

”Ieri am împărtășit cu voi câteva gânduri... gânduri pe care unii dintre cei care le-au citit le-au apreciat iar alții... le-au criticat. Fiecare dintre noi are dreptul la o părere. Apreciez și mă bucur de fiecare mesaj care vine din partea voastră.

Gândurile de ieri au fost despre unitate, despre bătăliile grele care se dau în partid pentru a păstra această unitate, despre cei care încearcă o destabilizare din interior sau din exterior și despre cel care reușește să ne țină împreună. Am vrut să scot în evidență fața organizatorului armatei de activiști, în bătăliile cele mai grele ale partidului.

Astăzi vreau să vorbim despre PUTERE și DETERMINARE!

NU despre PUTERE ca forță politică sau autoritate, ci despre PUTERE ca însușire a unui om care este determinat, indiferent de obstacole, să meargă mai departe, să ajungă acolo unde și-a propus, cu capul sus!

Astăzi vreau să vedeți ceea ce vedem noi în cele mai grele momente. Fața de granit a liderului asupra căruia se îndreaptă toate săgețile, toate planurile, atunci când un adversar dorește să ne îngenuncheze.

Din punctul meu de vedere, puterea cu care Liviu Dragnea a mers mai departe de fiecare dată este un exemplu pentru fiecare dintre noi. Nu știu câți ar fi putut sau ar fi vrut să continue lupta...

Toate planurile de atac ale adversarilor încep cu LIVIU DRAGNEA! Toate, fără excepție!

Dosare, condamnări, articole, emisiuni întregi, injurii, abuzuri, motivări duse în zona absurdului, probe și declarații false, presiuni... câți dintre noi am putea merge mai departe în aceste condiții?

Liviu Dragnea a fost condamnat absolut nevinovat pentru referendumul de demitere a lui Traian Băsescu. Cea de-a doua condamnare a venit la pachet pentru a duce la capăt voința statului paralel de a ne decapita liderul!

De ce? Pentru că Liviu Dragnea este un adversar redutabil! În viziunea celor care au fabricat dosarele, acesta ar fi trebuit să se prăbușească odată cu condamnarea. Faptul că acest lucru nu s-a întâmplat, întărește ideea că LIVIU DRAGNEA este un adevărat LIDER a cărui verticalitate nu va fi niciodată dărâmată de statul paralel sau alte astfel de entități!”, a scris Mircea Drăghici în analiza sa. Deputatul a concluzionat cu un citat din Liviu Dragnea:

"Cei din afară nu vor înțelege NICIODATĂ ce înseamnă PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT!" a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel