Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, mărturie tulburătoare

Cântăreața Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a povestit recent ce semn puternic a primit de la fiica sa, care s-a stins din viață în mod tragic în urmă cu aproape cinci ani de zile.

 

„Mi-a aparut intr-o seara in vis. Se facea ca statea pe fotoliul meu din sufragerie si in bratele mele o tineam pe ea, pe fata mea, pe Malina. Statea linistita cu capul pe pieptul meu ca atunci cand era mica. Taceam amandoua, nu spuneam nimic. Era liniste deplina. Ma uitam la ea si nu-mi mai trebuia nimic si ma intrebam daca cumva doarme. As fi vrut sa ii privesc chipul si sa vad daca are ochii inchisi, dar am zis sa nu o deranjez, sa nu cumva s-o trezesc.

Atunci, am vazut ca Malina misca piciorul. E vorba de obiceiul acela pe care il au unele persoane de a misca usor laba piciorului inainte sa cada in somn. Si eu fac asa, misc piciorul pana adorm. In visul meu il misca si Malina. Am zambit si dupa asta m-am trezit. Cand am deschis ochii, am simtit liniste si bucurie in suflet si ceva cum nu am mai trait. Pentru prima oara am avut certitudinea ca Malina e in pace si liniste acolo unde e.

Ulterior, i-am povestit acest vis fiicei mele, sorei Malinei. Va dati seama, a trebuit sa ii spun cum misc eu din picior inainte sa adorm. Nu stia asta, asa cum nu stiam nici eu ca si Malina facea asa. Fiica mea mi-a spus: "Pai si Malina facea asa cand se punea in pat, inainte sa adoarma" Am plans, da. Doamne, nu stiam, Doamne, acest lucru despre copilul meu. A fost dorinta ei sa imi timita semne, ca eu sa stiu ca e bine. Altfel, daca nu ar fi vrut sa imi atraga atentia de ce ar fi ales sa se intample toate acestea asa. Datul asta din picior era un lucru pe care noi doua il aveam in comun, ceva care ne lega, dar nu stiam una de alta. De atunci stiu ca Malina e bine!", a povestit cu glas tremurat Doina Spătaru, pentru WOWbiz.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel