De ce s-a înscris Cezara Dafinescu în UNPR - exclusiv

Marea actriță Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR după ce Alexandru Arșinel, Vasile Muraru și Mihai Mălaimare au decis să facă parte din partidul condus de Gabriel Oprea.

VEZI ȘI: De ce s-a înscris actorul Mihai Mălaimare în UNPR - EXCLUSIV

Într-un mesaj transmis pentru DC News, Cezara Dafinescu a spus de ce a ales să activeze în lumea politică.

" 'Pentru orice realizare, primul pas e curajul', spunea Johann Wolfgang von Goethe. Ei bine, eu am curaj.

Niciodată nu am făcut parte din vreun partid, nici măcar din Partidul Comunist, ceea ce în vremi trecute era foarte greu, dar acum cu înţelepciunea vârstei consider că pot să ajut.

În familia mea au fost bărbaţi dârji, curajoşi, corecţi şi iubitori de ţară. De la tatăl meu, generalul Dafinescu, am învăţat să iubesc şi să respect valorile naţionale. Şi cred că acum mai mult ca niciodată fiecare om de bună credinţă are datoria să pună umărul pentru mai bine, pentru fericire. Şi a fi fericit nu înseamnă că totul este perfect, ci faptul că ai decis să vezi dincolo de imperfecţiuni.

În viaţă nu există bine sau rău, totul este alegere şi este foarte important să alegem cu înţelepciune.

Acum, mai mult ca altădată, am avut libertatea să aleg. Libertatea nu este dreptul de a face ce vrei, ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Înseamnă răspundere şi de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea", ne-a transmis Cezara Dafinescu.

Marea actriță a explicat de ce a ales UNPR,  formațiunea lui Gabriel Oprea.

"Am ales acest partid, printre altele şi pentru că mi-a inspirat încredere generalul Gabriel Oprea, un om corect, dârz și patriot. Acum am, în sfârşit, ocazia să urmez cuvintele tatălui meu care îmi spunea mereu: "Păstrează-ţi visele vii. Înţelege că pentru a realiza ceva trebuie să ai credinţă şi încredere în tine, muncă, determinare şi dăruire. Toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred", a subliniat artista.

[citeste si]

Elitele societății, în UNPR

Luni, după ce marea actriță s-a înscris în partid, UNPR a transmis că este "o mare onoare" faptul că "elitele societăţii" se alătură formaţiunii lui Gabriel Oprea.

Cezara Dafinescu s-a născut pe 4 august 1948 , la Sibiu. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1973.

Anunţul vine la aproape o săptămână după ce actorul Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR, el fiind în trecut membru al PSD şi PNL şi deputat în două legislaturi.

Recent s-au înscris în UNPR şi actorii Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel.

VEZI ȘI: De ce s-a înscris Alexandru Arșinel în UNPR. Discuție cu Gabriel Oprea - exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel