Urmărește emisiunea live


De ce s-a înscris Alexandru Arșinel în UNPR. Discuție cu Gabriel Oprea - exclusiv

Alexandru Arșinel a explicat, contactat de DC News, de ce a decis să intre în politică.

Actorul s-a înscris, marţi, în Uniunea Naţională pentru Progresul României. De asemenea, și Vasile Muraru s-a alăturat acestui demers.

Alexandru Arșinel a spus că la un moment dat în viață, indiferent de funcția pe care o deținem, toți facem politică.

"Într-un fel sau altul, o viață întreagă, toți facem puțină politică. Și când scriem un articol despre cineva sau despre o anumită situație, tenta politică nu poate să dispară. Nici când facem o pâine mai bună sau mai rea, tenta politică nu se poate desprinde. Imediat vom spune: x face o pâine mai bună și y face o pâine mai rea. Totul depinde, fără să vrei în viață, de politică. La un moment dat, trăiești cu convingerea că ai putea face ceva mai mult după ce ai făcut câte ceva în viață și acel ceva în viață ar fi nu atât pentru tine, cât pentru oamenii din jur care au nevoie de un 'ceva' în plus", a spus Alexandru Arșinel, contactat de DC News.

(w670)

"Eu și Vasile Muraru am avut impresia că ceva nu funcționează vizavi de imaginea treatului pe care îl apărăm de foarte mulți ani fiind ultimul teatru de revistă care a mai rămas pe baricade. Este un adevărat carnagiu în lumea teatrelor de revistă care ani de zile au avut un rol important în societatea românească. Atunci am apelat la Gabriel Oprea pentru că unele probleme țineau și de subalternii domniei sale. Ne-a primit cu foarte multă plăcere după ce i-am spus care sunt problemele din perspectiva noastră. Ne-a zis că ne va ajuta. I-am spus că este printre puținii oameni care ne pot convinge să ne înscriem în politică. (...) De multe ori, s-au trăit deziluzii vizavi de unele partide. Am acceptat să mă înscriu în UNPR fără nicio îndoială", ne-a mai zis Alexandru Arșinel.

Întrebat dacă a crezut vreodată că va face politică la nivel înalt, actorul ne-a spus: "Nu, nu. Cândva, un prieten care m-a ajutat foarte mult în activitatea mea ca manager la Teatrul Constantin Tănase mi-a propus să mă promovez și eu ca deputat sau să candidez la Primăria Capitalei. Mi-a venit să râd pentru că nu aveam timp și forță să mă descurc în asemenea funcții importante. Am refuzat cu politețe. Atunci aveam multe lucruri de făcut".

[citeste si]

Gabriel Oprea, reacție

Liderul partidului UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat că este onoare pentru formaţiunea sa să primească asemenea persoane.

„Suntem un partid al uşilor deschise. Faptul că doi mari actori, Arşinel şi Muraru, vin alături de noi, ne onorează. Ei au venit pur şi simplu. Avem în jur de 500.000 de membri", a spus Gabriel Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel