DANEMARCA - SERBIA ultimul meci al grupei B la Campionatul European de Tineret. SCOR FINAL

EURO 2019 U21 - Program meciuri Campionatul European Under-21
EURO 2019 U21 - Program meciuri Campionatul European Under-21

DANEMARCA a învins Serbia în ultimul meci al grupei B la EURO 2019 U21, dar nu a reuşit să obţină un rezultat care să îi dea speranţe la calificarea în semifinale. Danezii aveau nevoie de o victorie la minim trei goluri diferenţă, dar nu au reuşit să marcheze decât de două ori, deşi au avut mai multe ocazii. 

Min 1. A început meciul! 

Min 6. Aleksa Terzic (Serbia) trimite o centrare lobată frumoasă în interiorul careului mic dar mingea este respinsă de un adversar.

Min 9. Anders Dreyer (Danemarca) primeşte o pasă şi ratează o şansă uriaşă, şutul său din zona de pedeapsă trece cu câțiva centimetri pe lângă bara din partea dreaptă.

Min 12. OCAZIE! Joakim Maehle (Danemarca) primește o pasă inteligentă care îl lasă singur cu Dragan Rosic, dar acesta reacționează foarte bine și reține mingea.

Min 21. GOOOOOOOOOOOOL Danemarca!  Joakim Maehle îi oferă în interiorul careului o pasă bună lui Jacob Bruun Larsen (Danemarca). Faza îi permite să finalizeze cu un şut precis în partea dreaptă a porţii. 1:0.

Min 35. Serbia nu cedează. Igor Zlatanovic șutează de la distanță dar mingea trece mult peste.

Min 38. Daniel Iversen primeşte aplauze bine meritate! El reuşeşte o intervenție remarcabilă pentru a bloca şutul de la distanţă trimis de Nemanja Radonjic (Serbia), direcţionat în vinclul stâng al porții. Într-adevăr, abilitaţi bune ale portarului. 

Min 45. PAUZĂ! Danemarca conduce Serbia cu 1-0 după golul lui Bruun Larsen din minutul 21. 

Min 46. A început repriza secundă! 

Min 52. GOOOOOOOOOOL DANEMARCA! O minge trimisă din corner a ajuns în careu la Jacob Rasmussen, care reuşeşte un şut pe jos pe mijlocul porţii, oferindu-i portarului şanse nule.

Min 55. Danezii au pus stăpânire pe meci. Andreas Skov Olsen primeşte o pasă precisă la marginea careului şi trimite un şut promiţător. Din păcate pentru el, execuţia sa trece cu mult pe lângă de bara stângă.

Min 58. Jucătorii danezi sărbătoresc pentru că mingea e în poartă, dar bucuria e scurtată de semnalizarea arbitrului Aleksei Kulbakov care a folosit VAR pentru a verifica o posibilă poziție de ofsaid.

Min 86. Luka Adzic (Serbia) a preluat o pasă precisă in interiorul careului şi imediat a trimis un şut pe poartă. Ce păcat! Mingea nimereşte bara transversală . Putea să fie un gol frumos.

Min 90+5. Final de meci, Danemarca învinge cu 2-0, dar pleacă acasă, din cauza golaverajului slab. Danezii mai aveau nevoie de un gol pentru a spera la o calificare în semifinale. 


ECHIPELE PROBABILEPentru a păstra şanse la calificarea în semifinale, Danemarca trebuie să învingă Serbia la cel puţin trei goluri diferenţă. Dacă, însă, vor reuşi să marcheze de cinci ori în poarta sârbilor, danezii îi vor obliga pe tricolori să obţină cel puţin un punct în ultimul meci al fazei grupelor de la EURO U21, cu Franţa, luni de la ora 22,00. 

Danemarca U21: Iversen – Sorensen, Nelsson, Rasmussen – Kristensen, Billing, Stage, Maehle – Skov, Larsen – Wind
Selecționer: Niels Frederiksen

Serbia U21: Radunovic – Gajic, Milenkovic, Jovanovic, Bogosavac – Zivkovic, Racic, Masovic, Lutovac – Randelovic, Jovic
Selecționer: Goran Đorović

Arbitru: Aleksei Kulbakov (Belarus)

Stadion: Nereo Rocco - Trieste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel