Dacian Cioloș a trecut la schimbarea prefecților. Primul pe listă, cel de Timiș

Eugen Dogariu
Eugen Dogariu

Prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, va fi schimbat din funcție, potrivit pressalert.ro. În locul său va fi numit Mircea Băcală, care a fost prefect în timpul guvernării PDL.

Viitorul prefect al judeţului Timiş, Mircea Băcală, este finul deputatului PNL, Alin Popoviciu. Când a fost schimbat din funcție de Victor Ponta, Băcală a atacat în instanță hotărârea și a câștigat.

"Este o sentinţă definitivă din 2013 și de doi ani fac demersuri ca să fie pusă în aplicare. Prin sentință s-a constatat că am fost eliberat din funcţie ilegal şi s-a dispus numirea în funcţia de prefect în baza concursului promovat în 2009. Şi eu şi actualul prefect am dat examen pe post. Când premierul Boc l-a eliberat din funcţie, domnul Dogariu a intentat proces, a câştigat şi a fost repus pe funcţie de PSD după picarea guvernului Ungureanu. Eu am termen până în octombrie 2016 de a executa această hotărâre. Eu nu vreau să ajung să pun în executare Guvernul. De aceea sunt şi eu mirat. Nu ştiu ce să vă spun", a spus Mircea Băcală, potrivit pressalert.ro.

Chiar dacă va fi schimbat din funcția de prefect, Eugen Dogariu ar putea fi numit subprefect, deoarece are statul de înalt funcționar public și, conform legii, trebuie să i se asigure un post conform pregătirii sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel