Cupa Mondială 2018. Tăcerea inexplicabilă a lui Zidane

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Fostul mare jucător francez Zinedine Zidane, campion mondial în 1998, nu a reacţionat deocamdată după ce 'les Bleus' au câştigat pentru a doua oară titlul suprem, învingând cu 4-2 Croaţia în finala disputată duminică la Moscova.

Zidane, până de curând antrenorul lui Real Madrid, cu care a câştigat trei ani la rând Liga Campionilor, nu s-a exprimat încă în legătură cu victoria jucătorilor lui Didier Deschamps. Mai mulţi campioni mondiali din 1998, ca David Trezeguet, Laurent Blanc, Marcel Desailly, Lilian Thuram sau Christian Karembeu, au asistat din tribunele stadionului Lujniki la finala cu Croaţia.

Mai mulţi componenţi ai echipei din 1998, ca Youri Djorkaeff, consultant pentru TF1 în timpul Mondialului, au salutat câştigarea titlului. Autor a două goluri în finala de acum 20 de ani (3-0 cu Brazilia), Zidane nu s-a manifestat de la semifinala cu Belgia (1-0), când a 'aplaudat' pe Instagram succesul Franţei.

Ar fi vrut să antreneze naționala

Zidane nu a ascuns niciodată că vrea să devină cândva selecţioner, însă a afirmat luna trecută că nu a renunţat la Real Madrid pentru a prelua naţionala. 'Lucrul cel mai important este să susţii echipa Franţei', a spus el atunci, în condiţiile în care Deschamps are contract până în 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel