Cupa Mondială 2018. Antrenor, dat afară de la națională

Argentina CM 2018. foto: facebook / @fifaworldcup
Argentina CM 2018. foto: facebook / @fifaworldcup

Selecţionerul Jorge Sampaoli va părăsi banca tehnică a naţionalei Argentinei, el dându-şi acordul în acest sens, a scris cotidianul Ole.

Federaţia îi va achita tehnicianului suma de două milioane de dolari. Acelaşi lucru l-a scris şi ziarul Clarin, care a avansat tot suma de 2 milioane dolari care ar urma să-i fie plătită lui Sampaoli, menţionând că anunţul oficial va fi făcut luni. Selecţionata Argentinei a avut o prestaţie dezamăgitoare la Cupa Mondială 2018, calificându-se cu mari emoţii în optimile de finală, unde a fost învinsă apoi de Franţa cu 4 la 3.

Situaţia a generat o serie de critici dure la adresa selecţionerului, suporterii şi presa cerându-i cu insistenţă demisia sau solicitând Federaţiei să-l demită. Între timp, Sampaoli a fost însărcinat să conducă reprezentativa Under-20 a ţării sale la turneul de la L'Alcudia (Spania), a anunţat Federaţia argentiniană de fotbal (AFA), care a precizat că va evalua ulterior activitatea antrenorului.

Cu toate acestea, Sampaoli are contract cu Federaţia până în 2022 şi a afirmat la început că nu va ceda presiunilor. În cazul ruperii înţelegerii înainte de finalul contractului, Federaţia argentiniană ar trebui să-i plătească lui Sampaoli în jur de 15 milioane de dolari, menţiona presa argentiniană, care avansa deja nume de posibili succesori precum Mauricio Pochettino (Tottenham), Diego Simeone (Atletico Madrid), Marcelo Gallardo (River Plate), Ricardo Gareca (Peru), Matias Almeyda (Guadalajara). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel