Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc

Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc. Prospețimea cărni se poate verifica foarte ușor, folosind un truc simplu și eficient. Iată despre ce este vorba.

Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc. Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă, o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsarea cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.

Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc. Apoi, înainte de preparare, carnea pentru friptură nu trebuie sărată, altfel se va usca. Tot pentru a fi mai fragedă, carnea de miel sau de oaie se opăreşte în lapte clocotit.

Vezi și: De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Trucul cu rezultate fabuloase!

Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc. De asemenea, pentru pentru a grăbi fierberea cărnii, pune în oală o linguriţă inoxidabilă, un păhărel de ţuică sau o linguriţă de zahăr. Nu-ţi face griji: ţuica se va evapora înainte de-şi lăsa aroma în apă. După ce carnea devine moale, scoate linguriţa inoxidabilă şi adaugă legumele.

Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc. De asemenea, poți adăuga o linguriţă de bicarbonat de sodiu în oală, atunci când apa fierbe.

Vezi și: Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc

Ciorbă de cartofi. Rețeta de post savuroasă și rapidă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel