Cum s-a făcut promovarea femeilor în PSD

Viorica Dăncilă, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, a afirmat, în cadrul unei conferințe ținute la Zalău, că promovarea femeilor în PSD s-a făcut pe criterii de performanţă. 

Viorica Dăncilă a spus că numărul femeilor social-democrate prezente în diferite structuri politice şi administrative a crescut foarte mult în ultima perioadă, însă doar pe criterii de performanţă şi profesionalism. 

"PSD are 27% femei în Parlamentul României. Ne-am fi bucurat ca şi celelalte formaţiuni politice să aibă un procent cât mai mare. (...) Dacă ar fi să fac o radiografie a situaţiei actuale, avem 86 de primari, faţă de 42, deci am dublat numărul de primari, am dublat numărul de consilieri judeţeni, am triplat numărul de consilieri locali şi avem mai mult decât dublu femei în Parlamentul României. Cred că acest lucru este un plus şi aici vreau să fac o menţiune, pentru că am auzit foarte multe discuţii. Noi nu vrem să promovăm femeile pentru că sunt femei, dar femeile au rolul lor în societate, trebuie să aibă rolul lor şi în politică, iar promovarea femeilor în PSD s-a făcut pe criterii de performanţă, de profesionalism", a susţinut ea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel