Cum a ajuns SRI să asculte replicile actorilor dintr-un film care se turna: "În a doua sau a treia zi de filmare, au venit cei de la STS"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Actorul Adrian Nicolae a povestit cum a ajuns Serviciul Român de Informații (SRI) să asculte replicile actorilor în timp ce filmau pentru comedia "Klaus și Barroso".

"În a doua sau a treia zi de filmare, au venit cei de la Serviciul de Telecomunicații Speciale să ne spună că lavarierele noastre emit pe o frecvenţă folosită de SRI şi că dacă am avea bunăvoinţa să schimbăm frecvenţa sa nu mai asculte replicile din film în timp ce le tragem", a spus actorul Adrian Nicolae pentru Antena Stars.

Despre ce este vorba în "Klaus și Barroso"

Un barman "combinator" trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul, potrivit cinemagia.ro.

Comedie se va lansa în cinematografe marţi, 16 ianuarie. Scenariul filmului este semnat de Adrian Nicolae, "Micutzu" şi Bogdan Theodor Olteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel