Craiova - FCSB. Becali pierde un jucător pentru meciul cu Craiova

FCSB are mari șanse să nu se poată baza pe Florin Tănase în derby-ul cu Craiova. 

FCSB așteaptă derby-ul cu Craiova de pe primul loc al clasamentului, însă Dică poate aborda meciul cu oltenii fără doi jucători de bază. Pintilii este suspendat după cartonașul roșu primit cu CFR Cluj, iar Florin Tănase a acuzat probleme medicale după partidă cu CSM Iași.

Tănase a primit o lovitură în meciul cu moldovenii și a acuzat probleme medicale. Deși a rămas pe teren până la final, accidentarea mijlocașului pare una destul de serioasă. Tănase va efectua astăzi un RMN pentru a se ști cu exactitate cât de gravă este problema și dacă va fi apt pentru meciul cu Craiova, conform sport.ro.

Noul lider din Liga 1 

 FCSB a urcat pe primul loc în clasament după ce a învins-o pe CSM Poli Iaşi cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Vicecampioana s-a impus greu, prin golul marcat de Constantin Budescu (71), din lovitură liberă, deşi oaspeţii au jucat din min. 69 în zece oameni, Ionuţ Cioinac primind două cartonaşe galbene în decurs de un minut pentru proteste. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel