Urmărește emisiunea live


Copa America: Neymar, OUT din lotul Braziliei. Vine un jucător antrenat și de Lucescu

Willian a fost convocat în locul accidentatului Neymar în lotul Selecao pentru Copa America, competiţie ce va începe în Brazilia pe 14 iunie, informează France Football.

Aşteptarea a luat sfârşit. După ce Neymar a declarat forfait pentru Copa America, Brazilia se întreba pe cine va chema selecţionerul Tite în locul său. Vinicius Jr. (Real Madrid) şi Lucas Moura (Tottenham Hotspur) păreau favoriţi, dar selecţionerul a decis să facă apel la Willian. Mijlocaşul lui Chelsea va purta tricoul cu numărul 10, lăsat de vedeta lui PSG. Mircea Lucescu a fost cel care l-a crescut pe brazilian la Șahtior.

Willian, care în august va împlini 31 de ani, are 65 de meciuri pentru Selecao. Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă în meciul amical Brazilia - Qatar (2-0), disputat miercuri.

Atacantul, cel mai scump fotbalist al planetei (222 milioane euro), a ratat deja trei luni de competiţie, între care şi optimile de finală ale Ligii Campionilor, extrem de importante pentru clubul său, după ce s-a accidentat la piciorul drept, acelaşi la care a fost supus unei intervenţii chirurgicale în 2017.

Fotbalistul trece printr-o perioadă foarte grea, după ce o tânără braziliană a depus o plângere pentru viol împotriva sa, la un tribunal din Sao Paulo. Fotbalistul se declară nevinovat şi susţine că a căzut într-o "capcană".

Brazilia, care nu a mai câştigat Copa America din 2007, va juca meciul de deschidere împotriva Boliviei, pe 14 iunie, la Sao Paulo. Selecao va întâlni apoi Venezuela pe 18, la Salvador, şi va reveni la Sao Paulo pentru ultimul său meci din grupă, cu Peru, pe 22.

Citește și: Neymar a ajuns la poliție în ancheta privind acuzațiile de viol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel