EXCLUSIV  CODRIN ȘTEFĂNESCU, interviu EXPLOZIV. Rupe tăcerea în scandalul momentului

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, rupe tăcerea la DC News într-un interviu exploziv.

El va vorbi despre cele mai importante subiecte de pe scena politică și se va referi și la întâlnirea care a avut loc pentru sărbătorirea onomasticii lui Ionel Arsene. S-a întâmplat duminică seară, cu doar câteva ore de şedinţa crucială a Comitetului Executiv Naţional al partidului de luni. La eveniment au luat parte Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu, ministrul pentru Mediul de afaceri Ilan Laufer, ex-ministrul Justiţiei Florin Iordache, Cătălin Rădulescu, şeful PSD Hunedoara Laurenţiu Nistor, preşedintele Consilului Judeţean Mehedinţi Aladin Georgescu, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, dar şi alţi social-democraţi influenţi.

Acolo, la întâlnire, s-a discutat că trebuie mazilit Nicolae Bădălău pentru a se închide gruparea din jurul lui, iar pasul doi să fie îndepărtat Mihai Tudose. În cadrul evenimentului, s-a zis că Nicolae Bădălău nu poate fi mazilit pentru că este apropiat de Codrin Ștefănescu, fiind prieteni, iar secretarul general adjunct al PSD este în contact cu județele și va fi greu să se facă acest lucru.

În acest context, Codrin Ștefănescu rupe tăcerea în scandalul momentului. Interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate va fi transmis în format VIDEO joi, 11 ianuarie, la ora 11:00. 

Codrin Ștefănescu discută cu Bogdan Chirieac și Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel