Circulaţia feroviară închisă pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon este închisă începând cu ora 10.30 în urma producerii unui accident rutier la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată cu barieră automată, de la Km 11+046.

Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului.

În acest moment întârzieri în circulaţia feroviară se înregistrează doar în graficul trenului IR 1681.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef serviciu,

Oana Brânzan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel