Carlo Ancelotti recunoaște evaziunea fiscală de un milion de euro și dă vina pe consilieri

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Carlo Ancelotti a recunoscut că nu a plătit taxe de un milion de euro acum șase ani.

Antrenorul italian Carlo Ancelotti a recunoscut în fața judecătorului că a fost responsabil pentru presupusa evaziune fiscală din 2014, însă acesta a explicat că a fost sfătuit prost de consilieri și s-a distanțat de acuzație.

Conform Marca, managerul clubului spaniol Real Madrid a venit la tribunal în capitala Spaniei și a fost audiat în legătură cu acuzațiile pe care procurorii i le-au adus privind două incidente fiscale din 2014 și 2015. Ancelotti n-ar fi plătit 1,06 milioane euro autorităților din Spania în perioada aceea, cât antrena tot la Real.

Bărbatul de 62 de ani a recunoscut că nu și-a plătit corect taxele în prima sa experiență la cârma galacticilor, însă s-a apărat spunând că a primit sfaturi proaste din partea consilierilor de la acel moment. Astfel, acesta a acceptat să plătească integral suma pe care o datorează biroului fiscal.

Al doilea proces nu este atât de clar

Al doilea caz împotriva sa, de această dată din 2015, nu a avut aceeași desfășurare a acțiunii. Ancelotti nu și-a recunoscut vina, argumentând că nu a rezidat în Spania suficiente zile în acel an (jumătate sau 183 de zile, n.r.) pentru a datora taxe trezoreriei spaniole. Argumentul principal al procurorului este că în anii fiscali 2014 și 2015, Ancelotti nu a mai primit venituri din activitatea profesională ca antrenor de la alte cluburi până când s-a alăturat Bayern Munchen în 2016. Din acest lucru rezultă că principala sa sursă de venit a fost suma de bani primită de la Real Madrid.

Real Madrid nu scapă de blestemul Covid. Karim Benzema a fost testat pozitiv

Atacantul francez Karim Benzema a fost testat pozitiv la Covid-19, a anunţat, vineri, clubul spaniol de fotbal Real Madrid, fără a oferi detalii despre starea de sănătate a jucătorului, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Benzema, 33 de ani, a jucat la EURO 2020, fiind convocat la naţionala Franţei după mai mulţi ani de absenţă provocată de implicarea sa în scandalul de şantaj care l-a vizat pe colegul său de echipă reprezentativă Mathieu Valbuena. Real Madrid va debuta pe 14 august în noul sezon din La Liga, în deplasare, cu Alaves.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel