Căpitanul Granit Xhaka nu va juca sâmbătă cu Wolverhampton

Antrenorul echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, Unai Emery, a declarat vineri că elveţianul Granit Xhaka, nu va juca sâmbătă, pe Emirates, în etapa a 11-a din Premier League, contra celor de la Wolverhampton. 

Este nevoie de timp pentru Granit ca să revină la normal. Ne cerem scuze suporterilor, şi el îşi cere scuze suporterilor, iar echipa se va concentra acum pe meciul cu Wolves. Xhaka nu va juca sâmbătă, nu intră în planurile mele pentru partida de mâine, a spus Emery despre căpitanul tunarilor.

Elveţianul Granit Xhaka a afirmat că ameninţările online la viaţa familiei sale pe reţelele de socializare l-au adus la o stare de exasperare, care a dus la confruntarea deschisă cu fanii în meciul cu Crystal Palace (2-2), disputat duminică. Xhaka a fost fluierat la momentul înlocuirii sale din minutul 61 şi el a făcut mâna căuş la ureche, sfidând suporterii.

Jucătorul de 27 ani şi-a cerut apoi scuze, joi, pe Instagram, dacă aceştia au considerat gestul său ca o lipsă de respect: Scenele petrecute în timpul înlocuirii mele m-au afectat profund. Iubesc acest club şi întotdeauna am dat 100% pe teren. Senzaţia mea este că nu am fost înţeles de fani.

Lumea spune lucruri precum 'O să-ţi rup picioarele', 'Îţi omorâm soţia' sau 'Ne dorim ca fata ta să aibă cancer'. Aceste lucruri m-au stârnit şi am ajuns la un punct de fierbere când am simţit reacţia de respingere a tribunelor. M-am lăsat purtat de val şi am reacţionat în acel mod, considerat lipsit de respect. Nu asta a fost intenţia mea şi îmi pare rău dacă oamenii au gândit aşa. Nu e prima oară când Xhaka a fost fluierat de fani în acest sezon. După meciul cu Aston Villa, din septembrie, antrenorul Unai Emery a ieşit public în apărarea căpitanului său, care a preluat banderola de la Laurent Koscielny, plecat în vară. Unai Emery a refuzat să confirme dacă elveţianul va purta în continuare banderola de căpitan după incidentul de duminică. În prezent, Arsenal este pe locul 5 în clasament, cu 16 puncte, iar Wolverhampton pe 12, cu 12 punct, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel