Campionatul Mondial de fotbal 2018. Franța, cea mai scumpă echipă

Echipele de la Cupa Mondială 2018 au valori care depășesc lejer un miliard de euro,  topul fiind realizat prin adunarea valorilor de transfer ale jucătorilor. 

Cea mai scumpă echipă dintre cele 32 participante, potrivit unui top realizat de o publicație franceză, este Franța. Numai un singur jucător al acestei echipe, Kylian Mbappé are o valoare de transfer de  187 de milioane de euro. În total valoarea adunată a toturor jucătorilor este de 1,41 miliarde de euro. 

Locul doi în top este ocupat de echipa cu o valoare totală a jucătorilor de 1,39 miliarde de euro, cel mai scump jucător al englezilor fiind Harry Kane cu o valoare de 210 milioane de euro. Kane este și cel mai scump jucător al turneului depășindu-l chiar pe Neymar.

Locul 3 este deținut de echipa Braziliei cu o valoare totală a jucătorilor de 1,27 miliarde de euro. Neymar este cel mai scump jucător cu o valoare de 196 de milioane de euro. 

Cele mai "ieftine" echipe, care se situează pe ultimele trei poziții în topul Cupei Mondialedin acest an sunt cele ale Iranului, Arabiei Saudite și Panama cu valori de 40, 21 respectiv 15 milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel