Brazilianul dorit de Man City, Lucas Paqueta, scandal imens cu pariurile sportive. Intervine FIFA

Foto: Instagram. (Dreapta) - Lucas Paqueta
Foto: Instagram. (Dreapta) - Lucas Paqueta

Fotbalistul brazilian Lucas Paqueta are mari probleme și riscă o suspendare colosală din cauza pariurilor sportive.

Federaţia de Fotbal din Anglia (FA) îl cercetează pe Lucas Paqueta pentru posibile încălcări ale regulilor de pariere, au confirmat surse pentru BBC. Mijlocaşul de la West Ham, în vârstă de 25 de ani, a fost asociat cu un transfer la Manchester City.

Exclus din lotul Braziliei

Vineri, Paqueta a fost exclus din lotul Braziliei pentru calificările la Cupa Mondială “pentru a-şi rezolva problemele”. Sky Sports l-a citat pe Paqueta spunând că el personal nu a făcut niciun pariu şi că a fost şocat de știrile care au apărut. Ancheta, care ar implica şi organismul mondial de conducere FIFA, se pare că se referă la pariuri făcute în Brazilia pe cartonaşele galbene primite de Paqueta.

Antrenorul interimar al Braziliei, Fernando Diniz, a spus că Paqueta a fost scos din lotul său pentru meciurile cu Bolivia şi Peru din luna viitoare. “Paqueta era pe listă, e un jucător care îmi place foarte mult. E un moment pentru el să rezolve aceste probleme”, a declarat Diniz reporterilor. “Oamenii au nevoie de timp să rezolve aceste probleme. E un jucător pe care îl iubesc, am cele mai bune impresii despre el.”

36,5 milioane de lire a costat Paqueta

BBC Sport a contactat FA şi West Ham pentru comentarii. Paqueta s-a alăturat Hammers de la Lyon pentru 36.5 milioane de lire sterline vara trecută şi a fost decisiv în câştigarea Ligii Europa Conference de către club. El a jucat 28 de meciuri în Premier League sezonul trecut, marcând patru goluri şi oferind trei pase decisive.

Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a spus într-o conferinţă de presă vineri că Paqueta “este un jucător al lui West Ham” şi nu a vrut să comenteze despre un posibil transfer.

În mai, atacantul lui Brentford, Ivan Toney, a fost suspendat din fotbal pentru opt luni pentru 232 de încălcări ale regulilor de pariere ale FA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel