Brănescu, împrumutat de Juventus Torino la o echipăa scoţiană

Portarul român al clubului de fotbal Juventus Torino, Laurenţiu Brănescu, va fi împrumutat la echipa scoţiană Kilmarnock, cele două grupări ajungând la un acord, scrie site-ul TuttoMercatoWeb. 

Brănescu a fost împrumutat în februarie de Juventus la formaţia lituaniană Zalgiris Vilnius. După două sezoane în care a evoluat tot sub formă de împrumut la Dinamo Bucureşti, Brănescu a revenit la Torino în vara anului trecut, iar gruparea italiană a decis să îl împrumute din nou. În prima parte a sezonului 2018-2019, el a fost împrumutat la echipa croată HNK Gorica. Goalkeeperul de 25 de ani are contract până în iunie 2020 cu Juventus, el nedisputând niciun meci pentru prima echipă a clubului torinez. Brănescu a evoluat până acum la CSM Râmnicu Vâlcea, Juventus Torino U19, Juve Stabia, SS Virtus Lanciano, Szombathelyi Haladas, Omonia Nicosia, Dinamo Bucureşti şi HNK Gorica.

Noul antrenor al lui Kilmarnock este un italian Angelo Alessio, fost jucător şi antrenor secund al lui Juventus. Pentru scurt timp, în 2012, el a fost interimar la 'Bătrâna Doamnă'. Kilmarnock, care a încheiat pe locul 3 ultima ediţie de campionat, va juca în această vară în primul tur preliminar al Europa League împotriva lui Connah's Quay Nomads (Ţara Galilor). Kilmarnock are în palmares un titlu de campioană a Scoţiei (1967) şi a reuşit o calificare în semifinalele Cupei Oraşelor Târguri, în 1967. În sezonul 1969-1970, echipa a fost eliminată de Dinamo Bacău Brănescu a fost coechipier cu Liviu Antal la Zalgiris, posibilă adversară a Universităţii Craiova în turul 2 preliminar al Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel