Boală Firea. Intervenție-fulger la România TV: Mister total. A fost o surpriză să aflu

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a avut o intervenție-fulger prin telefon, într-o emisiunea de la România TV unde era invitat Florentin Pandele.

Gabriela Firea a vorbit despre boala care suferă. Primarul General al Capitalei a spus că profesorii din Londra care au consultat-o nu au mai întâlnit un astfel de caz.

”Vreau să aduc o lămurire la ce s-a zis mai devreme. S-a spus că e vorba de o afecțiune foarte rară. Niciunul dintre cei doi profesori din Londra nu a mai întâlnit-o. Este un mister total. Ne rugăm la Dumnezeu să țină cu bine operația de la finalul lunii iunie și să nu se mai repete niciodată această experiență. Surpriza a fost că niciunul dintre cei doi profesori din Londra, deși sunt specialiști în afecțiuni gastrointestinale rare, nu a mai avut un astfel de pacient. De aceea, ne punem tot felul de întrebări de cum mi s-a întâmplat așa ceva tocmai mie, fix în ultimele luni”, a zis Gabriela Firea la România TV.

Cât ar fi costat consultația

De asemenea, amintim că Florentin Pandele a vorbit, duminică seara, despre starea de sănătate a Gabrielei Firea. Primarul de la Voluntari a spus că cei doi au fost în Marea Britanie pentru o a doua opinie medicală, chiar la indicaţia echipei din România.

VEZI ȘI: Listă coduri PIN pe care NU trebuie să le folosiți niciodată la smartphone

"Am citit şi eu o parte din comentariile apărute pe contul lui Gabi. De ce a trebuit ca Gabi Firea să meargă la Londra să îşi facă un control. Am mers cu Gabi pentru că echipă condusă de Iulian Brezean, echipă care a făcut intervenţiile chirirghicale a cerut să aibă şi o altă opinie. A fost trimis setul de analize şi filmul ultimei operaţii. Joi s-a făcut o vizită medicală la Londra. După un consult de 75 de minute dânsul a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Acelaşi lucru l-ar fi făcut şi cei de la Londra. Consultaţia a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei. Sâmbătă am mai mers la o clinică privată, la un specialist în boli gastrointestinale rare. Nu se ştie cauza care a provocat această boală. Gabi a luiat această hotărâre încă de la început. Nu a vrut să fie operată în afara România. Colonul şi-a micşorat din diametrul. Se poate face reconstrucţia. Va avea loc o nouă intervenţie medicală", a spus Florentin Pandele duminică seară la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel