Atelierul Versace se reîntoarce la haute couture

Sora lui Gianni Versace, Donatella Versace, relansează la 15 ani de la moartea fratelui său prezentarile casei de moda de la Hotel Ritz din Paris.

Autor: Stoleru Vlad

Donatella declară: "Am realizat cât de puternic este incă numele Versace și m-am gândit că, poate, e timpul să le reamintesc tuturor că putem să facem și hainele cele mai de preț, unicate, pentru că deși moda a devenit din ce în ce mai democratică, există în același timp o cerere mai mare a produselor de lux". Sursa: cotidianului britanic The Telegraph.

Donatella mai spune că inspirația linei relansate haute couture toamnă-iarnă 2012 vine din două parți total diferite: Picasso și cărțile de tarot. Linia cuprinde o serie de rochii extravagante și pline de feminitate, rochiile pun în valoare fiecare curbă a corpului, ele mai sunt remarcate prin mătăsurile transparente și broderie. Deși este o colecție toamnă-iarnă întreaga linie lasă multă piele la vedere.

La prezentare au participat și vedete ca Pierce Brosman, Lea Michele, Christina Hendricks, Milla Jovovich și Elizabeth Bank.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel