Aston Villa - Leicester City 1-4. Vulpile au ajuns la 8 victorii consecutive în Premier League

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vulpile au reușit să învingă pentru al 8-lea meci consecutiv în prima ligă engleză și și-au depășit propriul record.

Leicester City a învins Aston Villa cu 4-1, pe Villa Park, într-o partidă în care Jamie Vardy a înscris de două ori și a asigurat locul secund din Premier League, conform Sky Sports.

Vardy a înscris primul și ultimul gol, marcând pentru al optulea meci consecutiv, iar Kelechi Iheanacho și Jonny Evans s-au regăsit și ei pe lista marcatorilor.

Manchester City a rămas în urmă

Formația care a câștigat trofeul Premier League în 2016 s-a distanțat cu șase puncte de formația lui Guardiola, Manchester City, în timp ce Aston Villa rămâne în afara zonei de retrogradare, la un singur punct distanță.

Maddison și Barnes au ratat oportunități mari de a duce scorul la proporții mai mari, însă pasa lui Dennis Praet către Jamie Vardy l-a ajutat pe englez să înscrie a doua oară în meci și a 16-a oară în acest sezon.

Prestație extraordinară din partea lui Leciester City

Brendan Rodgers a spus, după meci: „Calitatea jocului nostru este la un nivel foarte înalt. Am înscris de patru ori și am fi putut mai mult. A fost o prestație extraordinară".

„A fost o zi istorică pentru noi. Am depășit recordul clubului de 7 victorii la rând în prima ligă, a fost fantastic pentru noi și a fost o prestație pe măsură", a mai spus Rodgers, care tocmai a semnat până în 2025 cu formația Leicester City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel