EXCLUSIV  Artroscopia genunchiului. Prof. Gheorghe Popescu, șef ortopedie, despre microchirurgia reconstructivă

Prof. dr. Gheorghe Popescu, șef clinică ortopedie la Spitalul de Urgență Floreasca, prezintă avantajele artroscopiei genunchiului. 

Prof. dr. Gheorghe Popescu, invitat la DC News, în cadrul emisiunii „Academia de Sănătate”, realizată de prof. dr. Irinel Popescu, a vorbit despre artroscopia genunchiului. 

„Cu artroscopia e simplu, e curat, e ușor... Pacienții vin dimineața și pleacă după-amiază mergând pe picioarele lor”, a afirmat prof. dr. Gheorghe Popescu.

Artroscopia este indicată cu precădere în leziuni traumatice de genunchi atât în cazul sportivilor, cât și al pacienților obișnuiți. „Foarte multe accidente la genunchi legate de nepregătire sau de neștiință au loc la schi. Acum există clăparii și nu mai sunt fracturi de gambă foarte dese, dar în schimb sunt multe leziuni traumatice la nivelul genunchiului”, a precizat medicul ortoped. 

Foarte multe sporturi solicită articulația genunchiului. „Sunt mulți fotbaliști, dar foarte mulți vin de la schi”, adaugă specialistul.

„Putem face microchirurgie reconstructivă, dar este important ca pacienții să vină devreme. Dacă vin târziu, ajungem la proteze”, atenționează prof. dr. Gheorghe Popescu. 

Urmărește răspunsul integral aici:


Vezi întreaga emisiune aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel