Arsenal-Chelsea, finala Europa League: Hazard: Un ultim trofeu

Finala Europa League Arsenal-Chelsea ar putea fi ultimul meci al lui Hazard la Chelsea.

Internaţionalul belgian Eden Hazard, mijlocaşul echipei de fotbal Chelsea Londra, al cărui transfer iminent la Real Madrid este anunţat de presa sportivă internaţională, îşi doreşte 'un ultim trofeu' cu gruparea engleză, care o va înfrunta miercuri, la Baku, pe rivala Arsenal Londra în finala competiţiei Europa League. 'Ar fi bine, ar fi un ultim trofeu', a declarat Hazard luni, în cursul unei conferinţe de presă.

'Dacă va fi ultimul eu meci, sper să aduc trofeul. Este o competiţie europeană, aşa că pentru mine, pentru club, pentru antrenor, pentru suporteri, este un lucru important', a adăugat jucătorul, citat de L'Equipe. Chestionat în privinţa viitorului său, Hazard a oferit un răspuns evaziv: 'Pentru moment, nu s-a întâmplat nimic (cu Real Madrid), aşa că nu pot să spun nimic. Totul este în mâinile cluburilor. Eu trebuie să las asta deoparte, aşa am făcut întregul sezon şi am jucat destul de bine. Aşa că voi rămâne în acest mod, gândindu-mă doar la fotbal. După finală, vom vedea ce se va întâmpla'.

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a confirmat luni seara, într-un interviu acordat postului de radio Onda Cero, că gruparea pe care o conduce este interesată de transferul lui Eden Hazard şi speră ca transferul să se realizeze în această vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel