Antrenorul Bayern Munchen, la un pas de demitere. Cine îl va înlocui

Antrenorul Bayern Munchen, la un pas de demitere. Cine îl va înlocui
Antrenorul Bayern Munchen, la un pas de demitere. Cine îl va înlocui

Dacă Niko Kovac va fi demis de la Bayern, înlocuitorul său ar putea veni din Franța.

Numele cele mai vehiculate de presa germană de luni, care speculează pe marginea demiterii antrenorului echipei de fotbal Bayern Munchen, Niko Kovac, sunt francezii Arsene Wenger şi Zinedine Zidane, informează AFP. Ziariștii de la Bild, cred că Wenger, fostul antrenor al echipei Arsenal Londra (69 ani), este 'din ce în ce mai citat în interiorul clubului'. Şi Kicker îl vede principalul candidat, dar asigură că Zidane (46 ani), fostul antrenor al lui Real Madrid, 'este adesea menţionat când este vorba de Bayern'.

Arsene Wenger ar avea un enorm avantaj în ochii conducătorilor clubului bavarez pentru că vorbeşte limba germană, în timp ce Zidane ar veni cu prestigiul de a fi câştigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor, notează presa germană. Însă antrenorul croat Niko Kovac, venit în vară pe banca tehnică de la Eintracht Frankfurt, îşi îndeplineşte rolul şi pregăteşte meciul cu Benfica Lisabona de marţi din Liga Campionilor, un egal fiind suficient pentru calificarea bavarezilor în optimile de finală.

Bayern Munchen nu a mai câştigat din 27 octombrie şi înregistrat în ultimele sale opt meciuri două victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri, ocupând locul 5 în clasament, la nouă puncte de liderul Borussia Dortmund. Sâmbătă seara, după 3-3 pe teren propriu cu penultima clasată Fortuna Duesseldorf, preşedintele Uli Hoeness a afirmat pentru prima oară că 'trebuie găsite soluţii'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel