Alegeri FRF. Hagi, mesaj de susținere pentru Lupescu: „Este momentul lui Ionuţ Lupescu"

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj de susținere lui Ionuț Lupescu, candidat la șefia FRF.

Hagi speră ca fostul său coleg de la echipa naţională „să ducă România acolo unde îi este locul".

„Este momentul lui Ionuţ Lupescu. Îl ştim toţi, un om pregătit, un om cu experienţă, un om echilibrat, un om cu personalitate. Şi-a luat această responsabilitate şi va merge să lupte pentru a câştiga alegerile. Noi suntem împăcaţi că există şi o alternativă sportivă la funcţia de preşedinte, că avem şi un om care a jucat fotbal, dar care a lucrat şi în administraţie. În afară de faptul că a fost un coleg de-al nostru, e îndeajuns să spui despre el că a lucrat în administraţia UEFA timp de şase ani. Lupescu e pregătit, atât administrativ, cât şi tehnic, nu sunt dubii din acest punct de vedere. A acumulat experienţă la nivelul cel mai înalt. E important că el a venit să intre în această competiţie şi sperăm ca el să ducă România acolo unde îi e locul", a spus Hagi.

Lupescu pregătit atât administrativ, cât și tehnic



„Eu am participat, particip şi voi participa cu tot ce am mai bun. Îl voi susţine cât voi putea, dar am şi eu cariera mea, drumul meu, pentru că îmi place partea tehnică. Îi doresc să îi meargă totul numai în sus, să devenim iar competitivi", a precizat tehnicianul.

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, care a ocupat până de curând funcţia de director al Comisiei Tehnice a UEFA, şi-a lansat oficial, luni, candidatura la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal programate la 18 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel