Alegeri FRF. Florin Răducioiu îl pune la punct pe Răzvan Burleanu: „tu ai vrut să ne jignești pe noi, cei care am făcut fotbal"

Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican
Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican

Declarațiile lui Răzvan Burleanu cu trimitere la Ionuț Lupescu, contracandidatul său la șefia FRF și susținătorii fostului internațional, au dat naștere multor reacții negative la adresa actualului președinte de la Federație.

Ca reacție la acuzațiile lui Burleanu, atât foștii membri ai „Generației de Aur", cât și alți oameni din fotbal au lansat critici și ironii îndreptate către actualul președinte.

Burleanu i-a numit pe susținătorii lui Ionuț Lupescu drept „o gașcă de șomeri", iar replica lui Florin Răducioiu nu a întârziat să apară.

„Răzvan, îţi transmit că nu sunt şomer, am chiar două joburi şi o viaţă frumoasă. Nu e însă o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atâtea mii de oameni în România care nu-şi pot găsi de muncă şi sunt amărâţi. Nu toţi au avut şansa să fie angajaţi de tineri la stat, la politicieni. Nu trebuie blamaţi. O ruşine este să profiţi de funcţia pe care o ai să arunci cu noroi în oameni care au făcut ceva pentru ţara asta.

„Tu ai vrut să ne jignești pe noi, cei care am făcut fotbal"

Poate şi tu te-ai bucurat la golurile mele. Aveai 10 ani şi sper că pe atunci iubeai fotbaliştii români care jucau pentru România. Eu nu sunt aşa iscusit ca tine la vorbe, dar vreau să-ţi zic că nu e frumos ce faci. Tu ai vrut să ne jigneşti pe noi, cei care am făcut fotbal. Am jucat mai bine sau mai prost, dar tot timpul din suflet. Generaţia care a bucurat milioane de români nu merită să fie jignită. Cu atât mai mult de către preşedintele Federaţiei de Fotbal, a cărei emblemă am purtat-o pe tricoul tricolor", a declarat Răducioiu pentru Pro Sport.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal vor avea loc pe data de 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu și-au anunțat până acum candidatura.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel