ALEGERI FRF: Cine votează pentru noul şef al fotbalului românesc

ALEGERI FRF: 257 de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru preşedinţia FRF din 18 aprilie.

Două sute cincizeci şi şapte de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, programate la 18 aprilie, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele în funcţie, Răzvan Burleanu.

'Acum 2 luni erau 260 de membri afiliaţi la Federaţia Română de Fotbal, azi sunt 257. Asta pentru că avem trei cluburi, Olimpia Satu Mare, Târgu Mureş şi Valea Mărului, care s-au retras. Aşa că azi avem 257 de membri afiliaţi. Dacă nu se mai retrag alte cluburi până atunci, acesta e numărul de votanţi la alegeri', a spus Burleanu. Comitetul Executiv al FRF a convocat, miercuri, Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00.

Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor. Până în prezent şi-au anunţat intenţia de a candida actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi foştii fotbalişti Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu.

[citeste si]

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel