Alegeri FRF. Burleanu îl acuză pe Lupescu de prejudicii de 4 milioane de euro la FRF

Atacurile dintre Burleanu și Lupescu sunt departe de a se fi încheiat. Președintele FRF a prezentat noi informații în legătură cu afacerile ilegale pe care le-ar fi făcut Ionuț Lupescu în timpul administrației Mircea Sandu.

Răzvan Burleanu, președintele FRF a prezentat joi, 22 martie, noi dezvăluiri despre Ionuț Lupescu, contracandidat la alegerile Federației Române de Fotbal, care vor avea loc pe 18 aprilie. Burleanu a venit cu noi date despre contractele încheiate de FRF în administrația Mircea Sandu, când Ionuț Lupescu era director general, cu firma SEG, responsabilă de marketing-ul Federației.

„Vom afla schemele prin care Ionuț Lupescu, din postura de Director General FRF, și-a îmbogățit prietenul din banii fotbalului românesc. Aproape 4 milioane de euro încasați de SEG prin scheme care au adus impact bugetului FRF. La acest moment se evidențiază cel puțin 6 scheme de sifonare a banilor FRF. Lupescu și Iancu au creat, dezvoltat și păstorit un sistem mult mai complex și mai păgubos, de scoatere a banilor din FRF.

În total, estimez că FRF a fost prejudiciată cu aproximativ 4 milioane euro", scrie Răzvan Burleanu pe blogul său.

Burleanu: „Lupescu, stăpânul absolut al sistemului"

Răzvan Burleanu a lansat mai multe acuzații la adresa lui Lupescu, în legătură cu sumele care ar fi fost sifonate de la FRF, din vremea lui Sandu și Lupescu. Actualul președinte al FRF, care spune despre Lupescu că face parte din „generația comisioanelor de la Federație", îl numește pe fostul membru al „Generației de Aur" drept „stăpânul absolut al sistemului".

„Ionuț Lupescu era stăpânul absolut al acestui sistem, peste Mircea Sandu. În 2009, președintele Mircea Sandu a solicitat în scris printr-o adresă către SEG ca toate cheltuielile pentru evenimentul «FRF-100 de ani» să fie plătite direct de FRF către furnizori, nu prin SEG. Cu toate acestea, Directorul General Ionuț Lupescu a aprobat însă plata direct către SEG a unei sume de aproape 300.000 de euro. Era primul semn că își depășise maestrul. Și că relația lui Lupescu cu SEG era mai presus de ierarhia din FRF", a declarat Răzvan Burleanu pe blog.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel